Saturday, 10 October 2020
  4 Replies
  1.3K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Here is something that bothers me a little bit. Let's say I am creating a new product, fill in all the fields, carefully write descriptions, add photos and stock amounts... and then reach the options section. Now I want to add a new option using "Available options" > "Add option type".

But when the option type editor opens in modal, all unsaved product data is erased, and I have to start all over again. This is extremely frustrating, even though you learn it quite fast after it happens once or twice. Still, I can already imagine this is something that would cause a lot of negative feedback from customers (=my agency customers, the merchants) who are using their new store for the first time.

Therefore I suggest that the product changes are auto-saved when "Add option type" button is pressed, or a message is shown "Do you want to save changes? Yes or no" or something.
1 year ago
·
#125
Accepted Answer
0
Votes
Undo
I can confirm that v1.0.9 has this fix!
Please update in Joomla directly or download from: https://pro2.store/my-downloads/category/component

Lead Developer - Pro2Store

❤ Based in Belfast, Northern Ireland (GMT)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
JOIN THE PRO2STORE DISCORD
❔ Don't Forget to Check First Steps
❓ Read The Pro2Store Documentation
▶ Watch The Pro2Store Full Overview & Tutorial Video
---------------------------------------------------------------------------------------------------
If your request is urgent, please Submit A Ticket (Paid Accounts)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
✅ Did I help you? Please mark your question as resolved by clicking the "Accept As Answer"

1 year ago
·
#117
0
Votes
Undo
Eero, this is a bug that I'm adding to the development list for a fix.
Thank you for reporting.

Lead Developer - Pro2Store

❤ Based in Belfast, Northern Ireland (GMT)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
JOIN THE PRO2STORE DISCORD
❔ Don't Forget to Check First Steps
❓ Read The Pro2Store Documentation
▶ Watch The Pro2Store Full Overview & Tutorial Video
---------------------------------------------------------------------------------------------------
If your request is urgent, please Submit A Ticket (Paid Accounts)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
✅ Did I help you? Please mark your question as resolved by clicking the "Accept As Answer"

1 year ago
·
#118
0
Votes
Undo
Eero

Does this still happen for you on version 1.0.8?

Ray

Lead Developer - Pro2Store

❤ Based in Belfast, Northern Ireland (GMT)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
JOIN THE PRO2STORE DISCORD
❔ Don't Forget to Check First Steps
❓ Read The Pro2Store Documentation
▶ Watch The Pro2Store Full Overview & Tutorial Video
---------------------------------------------------------------------------------------------------
If your request is urgent, please Submit A Ticket (Paid Accounts)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
✅ Did I help you? Please mark your question as resolved by clicking the "Accept As Answer"

1 year ago
·
#125
Accepted Answer
0
Votes
Undo
I can confirm that v1.0.9 has this fix!
Please update in Joomla directly or download from: https://pro2.store/my-downloads/category/component

Lead Developer - Pro2Store

❤ Based in Belfast, Northern Ireland (GMT)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
JOIN THE PRO2STORE DISCORD
❔ Don't Forget to Check First Steps
❓ Read The Pro2Store Documentation
▶ Watch The Pro2Store Full Overview & Tutorial Video
---------------------------------------------------------------------------------------------------
If your request is urgent, please Submit A Ticket (Paid Accounts)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
✅ Did I help you? Please mark your question as resolved by clicking the "Accept As Answer"

1 year ago
·
#127
1
Votes
Undo
I installed 1.0.9 now and the problem is gone. Previously I had 1.0.7.

Thank you Ray!
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!
An Ecommerce Platform for Yootheme Pro The first and only ecommerce system to work directly with Yootheme Pro for Joomla.

© 2022 Ray Lawlor - Pro2Store. All rights reserved. Powered by (but not affiliated with) YOOtheme.